امپراتور همکاری در فروش فایل
  • بازدید : 104 views
  • بدون نظر

خرید و دانلود
با قیمت 4,000 تومان

این فایل در ۳۹صفحه قابل ویرایش تهیه شده وشامل موارد زیر است:

مشخصات گیاهشناسی:
سیب زمینی تعلق به خانواده بادمجانیان((solanaceae
دارد.جنس  solanumدارای گونه های زیادی بوده ولی تنها گونه  tuberosum
,تعداد بسیار محدود دیگر هستند که تولید غده می نمایند. قسمت هوایی این گیاه در اثر سرمای زمستان خشکیده واز بین می رود ولی غده های باقی مانده در خاک می توانند در بهار سال بعد جوانه زده وگیاه جدیدی را تولید نماید. بنابراین سیب زمینی ازنظرساقه های زیرزمینی  کهدر انتهای غده ها تشکیل می شود گیاهی است دائمی ولی ازنظرساقه هایی وبرگها یکساله است
در ادامه برای آشنایی بیشتر شما توضیحات بیشتری می دهیم

فواید سیب زمینی و نکاتی جالب درباره سیب زمینی:سیب زمینی گیاهی است که از آمریکای جنوبی به همه کشورها آورده شده است. این ماده غذایی دارای آهن، فسفر، نشاسته، پروتئین، پتاسیم، ویتامین های «آ»،«ب»،«ث» و سایر مواد معدنی است. این سبزی بسیار مغذی است و اکنون قسمت عمده غذای افراد را تشکیل میدهد. برای افرادی که میخواهند رژیم غذایی کم کالری داشته باشند غذایی مفید است زیرا قسمت زیادی از آن را آب فرا گرفته است.
سیب زمینی ریشه گیاه است. بسیار ملین، رقیق کننده خون، ضد کم خوابی، مسکن اگزما و سوختگی، نیرو بخش
سیب زمینی غذایی است مناسب دانش آموزان و کودکان شیرخوار، بیماران کلیوی،قلبی و زخم معده.
چند نکته:
::سیب زمینی سرخ کرده طرفداران زیادی دارد اما به دلیل اینکه در رستوران ها از روغن های چند بار مصرف استفاده میکنند که باعث بروز سرطان میشود توصیه میکنیم سیب زمینی را در خانه و با روغن تازه سرخ کرده و میل نمایید.
::از آنجایی که سیب زمینی پخته محیط مناسبی برای رشد یک نوع قارچ سمی است نباید ان را به مدت طولانی در یخچال نگه داشت.
::اگر هنگام پخت غذایتان شور شد میتوانید تکه های سیب زمینی خام را داخل آن بریزید تا نمک اضافی را جذب کند.
::هرگز سیب زمینی های سبز یا جوانه زده را استفاده نکنید زیرا آنها دارای ماده سمی به نام «سولانین» هستند که موجب تهوع، سرگیجه، اسهال، تشنج و سوزش بیخ گلی میشوند.
::همیشه سیب زمینی های سفت را خریداری کنید و سیب زمینی های چروک و پلاسیده را نخرید و توجه داشته باشید هنگام خرید سطح سیب زمینی کاملا صاف و سالم باشد.
نحوه نگهداری از سیب زمینی:

سیب زمینی را در محل خشک و تاریک نگهداری کنید.
سیب زمینی در دمای اتاق تا دو هفته سالم میماند.
هرگز سیب زمینی را با پیاز در یک محل نگذارید زیرا گاز متصاعد شده از پیاز موجب فساد سیب زمینی میشود.
سیب زمینی را در نایلون نگهداری نکنید. سیب زمینی باید در معرض جریان هوا باشد.
سیب زمینی خام را در یخچال نگذارید زیرا در دمای پایین، نشاسته آن به قند تبدیل میشود و هنگام پخت تغییر رنگ داده و شیرین میشود.
معمولاَ سيب زميني را زمان برداشت مي كنند كه برگهای گیاه شروع به رد شدن کند. علائم دیگر رسیدن محصول ،سخت شدن پوست غده ها وجدار شدن آسان سیب زمینی از استولونها است. که به طور کلی در مناطق سردسیر برداشت محصول دیر رس قبل از وقوع اولین یخبندان ودر مناطق گرمسیری برداشت انواع بهاره قبل از فرا رسیدن اولین گرمای تابستان است.
žباید توجه داشت که پوست سیب زمینی پس از برداشت زیاد سخت نیست وبه این علت نسبت به ضربات حساس است. معمولاً سیب زمینی را در سبزیکاری سطوح کوچک پس از برداشت چند ساعتی در هوای آزاد قرار می دهند تا به این وسیله خاکهای چسبیده به غده ها خشک شوند واز آن جدا گردند. 

خرید و دانلود

با قیمت 4,000 تومان
  • انتشار : ۱۷ اسفند ۹۴
  • دسته بندی :
  • نویسنده :

عتیقه زیرخاکی گنج