امپراتور همکاری در فروش فایل
  • بازدید : 88 views
  • بدون نظر

خرید و دانلود
با قیمت 5,000 تومان

دانلود تحقیق مقاله صنایع غذایی خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

عنوان تحقیق مقاله صنایع غذایی خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان می باشد

در اين مقاله ابتدا به تعريف واژه درجه استحصال آرد و روشهاي محاسبه و تعيين آن پرداخته و سپس تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب و ويژگيهاي آرد (خاكستر، رنگ، رطوبت، پروتئين، فيبر خام، چربي، گلوتن مرطوب، عدد رسوبي، عدد فالينگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژي خمير وخواص كيفي نان مورد مطالعه و بررسي قرار گرفته است.

تحقیق مقاله صنایع غذایی خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان را می توانید از این فروشگاه خرید و دانلود نمایید

خرید و دانلود

با قیمت 5,000 تومان
  • انتشار : ۱۲ فروردین ۹۵
  • دسته بندی :
  • نویسنده :

عتیقه زیرخاکی گنج