• بازدید : 118 views
  • بدون نظر

خرید و دانلود
با قیمت 5,000 تومان

دانلود تحقیق و مقاله صنایع غذایی – تولید سرکه از سیب

عنوان تحقیق و مقاله صنایع غذایی – تولید سرکه از سیب می باشد

تعریف سرکه

تاریخچه

چگونگی بیوشیمیائی تولید سرکه

معادله گیلوساک

مرحله استیکی

انواع سرکه  و مواد اولیه سرکه سازی

سرکه میوه جات

سرکه مصنوعی

مراحل تهیه سرکه سیب شرایط لازم برای هر مرحله

روشهای تولید سرکه سیب

روش اورلئان یا روش فرانسوی

روش تند

روش ژنراتور

روش تعلیقی

پاستوریزاسیون سرکه

میزان تولید سرکه درجهان

تحقیق و مقاله صنایع غذایی – تولید سرکه از سیب را می توانید از این فروشگاه خرید و دانلود نمایید

خرید و دانلود

با قیمت 5,000 تومان
  • انتشار : ۱۱ فروردین ۹۵
  • دسته بندی :
  • نویسنده :

عتیقه زیرخاکی گنج