امپراتور همکاری در فروش فایل
  • بازدید : 136 views
  • بدون نظر

خرید و دانلود
با قیمت 5,000 تومان

عنوان تحقیق و مقاله صنایع غذایی – دست کاری  در ترکیبات شیر می باشد

عوامل تأثیر گذار بر ترکیبات شیر

ارزیابی گاو نر از نظر واحد PTA

منابع تامین کننده اسیدهای آمینه برای تولید شیر

نوع مواد غذایی، میزان Rup و سطح پروتئین شیر

منبع پروتئینی گران، منابع پروتئینی گیاهی و ارزان و میتونین موجود

اقدامات کلی برای تغییر پروتئین شیر

تحقیق و مقاله صنایع غذایی – دست کاری  در ترکیبات شیر را می توانید از این فروشگاه خرید و دانلود نمایید

خرید و دانلود

با قیمت 5,000 تومان
  • انتشار : ۱۲ فروردین ۹۵
  • دسته بندی :
  • نویسنده :

عتیقه زیرخاکی گنج